Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Sales Executive til Business Intelligence (ØST)
Copenhagen area Created: 09/09/2021
Applications will be screened regularly.

Unit IT har vokseværk, og vi sætter nu tryk på den næste strategiske milepæl – København. Vi har brug for dig, der har forretningsforståelse og gennemslagskraft. Du vil i en spændende rolle som Sales Executive udfordre eksisterende og nye kunder inden for Business Intelligence. Du bliver kollega med små 100 medarbejdere i en vækstvirksomhed, der tilmed har titlen som Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020.

Virksomheden

Nærværende it-services er omdrejningspunktet for Unit IT, der har passionerede specialister på tværs af syv lokationer. Fra eksperter i infrastruktur, cloud, sikkerhed og support til SQL og BI-specialister. Unit IT en del af den danske, familieejede koncern United Shipping & Trading Company (USTC), der har hovedsæde i Middelfart, og som har en årlig omsætning på 76 mia. kroner. Denne solide ballast er din sikkerhed for en stabil arbejdsplads.

Hvad får du ud af det

Du får muligheden for at starte et nyt kontor op sammen med ligesindede kolleger. Du bliver således en nøgleperson i etableringsfasen af Unit IT i København. Vi er en blanding af datanørder og forretningskonsulenter, der kærer sig om kunderne og dét at hjælpe hinanden. Du kommer til at mærke passionen for at gøre en forskel på egen krop. Vi stræber efter at realisere det sande potentiale i vores medarbejdere, hvad enten det er gennem træning, videreuddannelse, faglig sparring eller netværk. Du er, med andre ord, ansvarlig for din egen succes.

Jobbet

Du kommer til at indgå i et salgsteam på fire med reference til Head of Sales – BI & Dataplatform. Jobbet omfatter salg til eksisterende kunder men med sideløbende fokus på nye kunder. Ud over eget salgsbudget, vil du sammen med ledelsen og dine salgskollegaer være ansvarlig for virksomhedens samlet salg.

Din profil

Sådan genkender du dig selv:

 • Ambitiøs – også på kundernes vegne.
 • Ihærdig, resultatorienteret og vedholdende.
 • Trives i spændingsfeltet mellem data og forretning.
 • Opflasket med udtrykket: Always Be Closing.
 • +3 års erfaring med salg af Business Intelligence, herunder:
  • Projektsalg af konsulentydelser
  • Salg af SaaS, PaaS eller IaaS
  • Salg af drift- og supportaftaler
 • En dygtig formidler, rådgiver, forhandler og afslutter.
 • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et attraktivt og udfordrende job med mulighed for at påvirke din faglige og personlige udvikling. Det er et job i en ambitiøs organisation med et højt fagligt niveau og en professionel indstilling. Der vil naturligvis være en attraktiv lønpakke.

Samarbejdsformen er baseret på fleksibilitet, tillid og frihed under ansvar. Man hjælper hinanden, deler erfaringer og arbejder hver dag på at finde de bedste og mest relevante løsninger for forretningen og for kunderne.

Vores wingman-kultur betyder, at vi har hinandens ryg. At vi tager én for holdet og giver hinanden en hjælpende hånd. Professionelt og personligt. For vi har alle en oprigtig interesse i hinanden og lysten til at bidrage til fællesskabet. At have hinandens ryg er kernen i vores kultur. I alt hvad vi laver. Men vi går ikke rundt og er rygklappere. Her er plads til at kalde en spade for en spade. Til at give ris, ros og gode råd. Og til masser af sort humor og dårlige jokes.

Interesseret?

Vi samarbejder med HR konsulenthuset Sylvest+ på denne stilling, og hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Thomas Sylvest fra Sylvest+ på mobil: + 45 6057 6500.

Ansøg

Ansøg her på siden. Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Wingman-manifest

Hos Unit IT er vi der for hinanden.
Professionelt og personligt.

Vi kalder det wingman-kulturen.

Fordi vi har hinandens ryg.
Fordi her er højt til loftet.
Fordi vi tør at tænke langsigtet.
Fordi vi deler de samme høje ambitioner.

Alligevel er vi helt nede på jorden.
I øjenhøjde. Nærværende med vilje.

Vi er Unit IT. Vi er united.

#vierunitit #vierunited #wingmankulturen

 

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application
Work address:
Naverland 2, 5. Sal
2600 Glostrup

Unit IT
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here