Your browser is too old. Please upgrade to Internet Explorer 10 or newer.

Sales Executive til Infrastructure & Security (VEST)
Jutland Created: 09/09/2021
Applications will be screened regularly.

Arbejdssted: Odense, Aarhus eller Middelfart

Unit IT har vokseværk, og vi har brug for dig, der har forretningsforståelse og gennemslagskraft. Du vil i en spændende KAM-rolle udfordre eksisterende og nye kunder inden for Infrastructure og Security. Du bliver kollega med små 100 medarbejdere i en vækstvirksomhed, der tilmed har titlen som Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020.

Virksomheden

Unit IT er totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support til små, mellem og store virksomheder i Danmark. Unit IT er dansk og består af 90 passionerede specialister på tværs af 7 lokationer.

Fra eksperter i Infrastruktur, Cloud og Support til specialister i Cyber Security, Dataplatform og Business Intelligence. De dybe kompetencer har vi samlet i enheder, og dem kalder vi units. Det nære samarbejde på tværs af vores units sikrer en enkelt indgang til kundernes samlede it-infrastruktur.

Jobbet

Du får salgsansvar for Infrastructure og Security samt Cloud, da mange af vores ydelser også relaterer sig til cloud. Salgsansvaret vil løbende blive opdateret med nye produktområder efterhånden som disse introduceres på markedet.

Arbejdsopgaver:

 • Planlægge egne nødvendige indsatser i overensstemmelse med resultatmål
 • Gennemføre planlagte indsatser, som til enhver tid afspejler resultatmålene hos egne kunder
 • Sætte sig ind i kundens forretning og omsætte dette til Unit IT-løsninger
 • Udarbejde kundeplaner i samarbejde med SDM
 • Følge op på egne indsatser
 • Gennemføre og deltage i loyalitetsskabende aktiviteter – herunder indgåelse af langsigtede samarbejdsaftaler
 • Koordinere en effektiv og hurtig besvarelse på kundehenvendelser
 • Holde CRM opdateret for egne produkter mindst ved ugentlige ajourføringer

Du refererer til Head of Sales i eget team.

Din profil

Du er en passioneret sælger med øje for nye forretningsmuligheder og indgange til kunden. Du motiveres af jobbets muligheder for både at arbejde med strategiske kunder, og kunder hvor salget er mere opportunity-drevet.

Vores forventninger til din faglige profil er:

 • Du har min. et par års salgserfaring, gerne med fokus på salg af IT-løsninger
 • Du forstår, hvordan kundernes forretningsstrategi omsættes til IT-strategiske initiativer fra C-level niveau, igennem IT-organisationen og ud i forretningen.
 • Du ved, hvad det betyder at være kundens foretrukne strategiske sparringspartner
 • Du taler og skriver dansk og engelsk

På det personlige plan lægger vi vægt på følgende:

 • Du er hurtig fra tanke til handling
 • Du er nysgerrig og tør bevæge dig uden for eksisterende rammer
 • Du er i stand til både at opbygge, udvikle og vedligeholde stærke relationer

Vi tilbyder

Vi tilbyder et attraktivt og udfordrende job med mulighed for at påvirke din faglige og personlige udvikling. Det er et job i en ambitiøs organisation med et højt fagligt niveau og en professionel indstilling. Der vil naturligvis være en attraktiv lønpakke.

Samarbejdsformen er baseret på fleksibilitet, tillid og frihed under ansvar. Man hjælper hinanden, deler erfaringer og arbejder hver dag på at finde de bedste og mest relevante løsninger for forretningen og for kunderne.

Vores wingman-kultur betyder, at vi har hinandens ryg. At vi tager én for holdet og giver hinanden en hjælpende hånd. Professionelt og personligt. For vi har alle en oprigtig interesse i hinanden og lysten til at bidrage til fællesskabet. At have hinandens ryg er kernen i vores kultur. I alt hvad vi laver. Men vi går ikke rundt og er rygklappere. Her er plads til at kalde en spade for en spade. Til at give ris, ros og gode råd. Og til masser af sort humor og dårlige jokes.

Interesseret?

Vi samarbejder med HR konsulenthuset Sylvest+ på denne stilling, og hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Thomas Sylvest fra Sylvest+ på mobil: + 45 6057 6500.

Ansøg

Ansøg her på siden. Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

{{viewJobApplyButtonText}} Closed for applications Already applied Already withdrawn Withdraw application finish application

Unit IT
 Linkedin  Facebook  Twitter  Send to a friend

Sign inNew password


Register here